Collectie LVV

 

De directiebureaus en vergadertafels in Collectie LVV (in 2009 ontworpen door Marieke Castelijn), zijn gebaseerd op de LV collectie, echter nu met bladen uit één stuk. Het blad en de kopwang zijn mooi in verstek met elkaar verbonden, wat ook terugkomt bij de afdekbladen op de bijpassende kasten.

De collectie LVV bestaat uit 3 maten directiebureaus in HPL of houtfineer, die kunnen worden gecombineerd met de bureaukasten en het sideboard van de LV collectie.

De mix van materiaal kan terugkomen in de bijpassende vergadertafels. Met de zijwang in een afwijkende kleur ontstaan opvallende asymmetrische vergadertafels, die in 5 lengtematen leverbaar zijn. Kortom, de LVV collectie omvat strak no-nonsense directiemeubilair voor de inrichting van prachtige directiekamers die nét even anders mogen zijn.

Castelijn produceert al sinds 1958 tijdloze meubels, 100% in Nederland ontworpen en gemaakt door een trots Castelijn-team. In dit familiebedrijf zijn duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit dan ook geen modeverschijnselen, maar kernwaarden. Castelijn, de makers van design.

Castelijn Meubelindustrie BV

De Lasso Zuid 25
2371EV Roelofarendsveen
tel: 071-3310467
e-mail: info@castelijn.nl
Openingstijden fabriekstoonkamer:

maandag t/m vrijdag
08:00 tot 17:00 (op afspraak)

 

© 2022 Castelijn Meubelindustrie B.V. - privacybeleid - algemene voorwaarden