Duurzaamheid

 

Gevestigd en opgegroeid midden in het Groene Hart van Nederland, staat bij Castelijn Meubelindustrie BV het milieu en duurzaam produceren hoog in het vaandel. Duurzaam produceren is dan ook voor Castelijn Meubelindustrie geen modeverschijnsel, maar een proces dat vanaf de oprichting in 1958 continu onze aandacht heeft. Aangezien wij het grootste deel van de grondstoffen (hout fineer, massief hout en houtproducten) te danken hebben aan de natuur, dragen wij deze vanzelfsprekend een zeer warm hart toe.

Wij vertellen dan ook graag dat wij STIP gecertificeerd zijn (SKH-STIP-00045). STIP wil zeggen dat ál het hout wat wij inkopen verantwoord geproduceerd hout is. Bekijk het filmpje hieronder om hier meer over te weten te komen.

Castelijn produceert al sinds 1958 tijdloze meubels, 100% in Nederland ontworpen en gemaakt door een trots Castelijn-team. In dit familiebedrijf zijn duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit dan ook geen modeverschijnselen, maar kernwaarden. Castelijn, de makers van design.

Castelijn Meubelindustrie BV

De Lasso Zuid 25
2371EV Roelofarendsveen
tel: 071-3310467
e-mail: info@castelijn.nl
Openingstijden fabriekstoonkamer:

maandag t/m vrijdag
08:00 tot 17:00 (op afspraak)

 

© 2022 Castelijn Meubelindustrie B.V. - privacybeleid - algemene voorwaarden