RÉFLEXION

 

Met de kastenserie Réflexion laten Karel Boonzaaijer en Pierre Mazairac zien dat de chemie tussen hen nog altijd leidt tot vernuftige ontwerpen. In hun zoektocht naar een kast die je om een hoek kunt plaatsen, ontstonden de L-vormen van Réflexion als perfect in elkaar passende vormen. Een reflexie van de eigen vorm, geïnspireerd op de eeuwenoude muren rond de Incastad Cuzco, waarbij de met precisie uitgehakte stenen ook naadloos in elkaar passen.

De L-vormige Réflexionkasten ogen misschien eenvoudig, maar zijn rondom in verstek gemaakt, met als verfijnd detail de verzonken deur en achterzijde, waardoor die slechts 5 mm dik lijken te zijn. Staand is de L-vorm een kast met deur, liggend is het een dressoir met laden. Samen met een al even verfijnd gedetailleerd rechthoekig kastje en twee maten open nisjes, kan eindeloos gecombineerd worden. Ook de flexibiliteit is eindeloos, want alle vormen staan namelijk los over elkaar heen, waarbij een antislip vel voorkomt dat ze van elkaar schuiven. Réflexion kasten zijn dus in de toekomst of bij verhuizing weer anders op te bouwen of aangevuld met enkele nieuwe elementen op te splitsen tot andere kasten.

Castelijn produceert al sinds 1958 tijdloze meubels, 100% in Nederland ontworpen en gemaakt door een trots Castelijn-team. In dit familiebedrijf zijn duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit dan ook geen modeverschijnselen, maar kernwaarden. Castelijn, de makers van design.

Castelijn Meubelindustrie BV

De Lasso Zuid 25
2371EV Roelofarendsveen
tel: 071-3310467
e-mail: info@castelijn.nl
Openingstijden fabriekstoonkamer:

maandag t/m vrijdag
08:00 tot 17:00 (op afspraak)

gesloten van donderdag 25 juli tot maandag 12 augustus

 

© 2022 Castelijn Meubelindustrie B.V. - privacybeleid - algemene voorwaarden